KrMedia: Savjetovanje, dizajn i tisak – sve na jednom mjestu!

PRIČA O USPJEHU: Dino Dolovčak (20) iz Trškog Vrha lani je, odmah po završetku srednje škole, otvorio vrlo uspješan obrt za web dizajn i grafiku

Objavljeno: 14.06.2020. zagorjeinternational

krMedia obrt za web dizajn i grafiku, sa sjedište u Trškom Vrhu u Krapini, u vlasništvu je mladog perspektivnog obrtnika koji je odmah po završetku srednje škole, u srpnju 2019. godine, odlučio pokrenuti vlastiti posao i hrabro krenuo u osvajanje tržišta.

Dino Dolovčak (20) prošle je godine bio maturant Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, smjer web dizajn. U trećem srednje, nakon osvojenog trećeg mjesta na državnom natjecanju iz web dizajna, počeo je izrađivati prve internetske stranice za klijente, a otkrio nam je kako su to u početku bili njegovi poznanici i manja poduzeća iz okolice. Međutim, do završetka srednje škole njegov je popis postajao sve duži i duži, a na njemu su se našla i imena nekih od najvećih poduzeća s područja Krapine. Stoga je odluka po završetku obrazovanja mogla biti samo jedna – pokrenut će vlastiti posao.

– Odlučio sam otvoriti svoj obrt i krenuti s radom jer je to posao koji volim. Cilj mi je proširiti se na sve hrvatske gradove, pa nakon toga, ako bude sreće, i na inozemstvo. Svoj posao obavljam kvalitetno i brzo, izradom najmodernijih dizajna i svakodnevno radim na usavršavanju svojih usluga. Nadam se uspješnom poslovanju jer već sada imam dosta posla i projekata za završiti – otkrio nam je Dino, koji se bavi web dizajnom (izrada web stranica, internetskih trgovina, blogova, foruma…), grafičkim dizajnom (dizajn promo materijala, izrada logotipa i branda…), digitalnim marketingom (promocija na društvenim mrežama i na Googleu, SEO optimizacija internetskih stranica…) i web hostingom (usluge pružanja web prostora za web stranice).

Ukoliko ste zainteresirani za bilo koju od ovih usluga, možete posjetiti internetsku stranicu www.krmedia.hr, a tu su i profili na društvenim mrežama – Instagram i Facebook . Adresa je Trški Vrh 21, 49000 Krapina, e-mail adresa [email protected], a broj 091/898 33 11. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

krMedia obrt za web dizajn i grafiku zaokružit će procese vaše komunikacije i promocije s tržištem.

Savjetovanje, dizajn i tisak – sve na jednom mjestu!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba