Ekipa iz Kerekesh Teatra uvijek nas zna nasmijati do suza

URNEBESNO! Pogledajte Jana Kerekeša u ulozi grobara – propalog hip hopera

Objavljeno: 11.06.2020. JJ

Zabavljali su nas i za vrijeme najvećeg vala epidemije, a dobre vibracije nastavljaju širiti i dalje. Radi se o odličnoj glumačkoj ekipi iz Kerekesh Teatra, koja je na svojoj Facebook stranici objavila još jedan urnebesan video. U glavnoj ulozi je, naravno, Jan Kerekeš, koji se ovog puta našao u ulozi propalog hip-hopera iz Međimurja, Pere Mišaka, glavnog grobara u pogrebnom poduzeću “Pokopaj me nježno”.

– Ovaj video nije povezan sa stvarnim događajima, niti stvarnim osobama, niti izražava naše mišljenje o nacionalnim manjinama. Video je insert iz predstave o grobarima, a svi likovi i priče su izmišljeni. Ne zaboravite se smijati u ovo novo normalno doba – poručuju iz Kerekesh Teatra.

NI GROBARIMA NIJE LAKO !!!

NI GROBARIMA NIJE LAKO !!!Đelem, Đelem, YO 🙂_____________________________Propali hip-hoper iz Međimurja – Pero Mišak – glavni je grobar u pogrebnom poduzeću "Pokopaj me nježno". NAPOMENA – ovaj video nije povezan sa stvarnim događajima, niti stvarnim osobama, niti izražava naše mišljenje o nacionalnim manjinama. Video je insert iz predstave o grobarima, a svi likovi i priče su izmišljeni.Ne zaboravite se smijati u ovo novo normalno doba.VOLI VAS VAŠ Kerekesh Teatarvideo by: Keraktiv(Sva prava ovog videa zadržava Kerekesh Teatar)PRATITE NAS NA:FACEBOOK: Kerekesh TeatarINSTAGRAM: www.instagram.com/kerekesh_teatarYOU TUBE: https://bit.ly/2RPWf1X

Objavljuje Kerekesh Teatar u Utorak, 9. lipnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba