Provjerite što se nudi na području KZŽ

U potrazi ste za poslom? Aktivno je više od 3500 natječaja!

Objavljeno: 11.06.2020. zagorjeinternational

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. U obzir dolaze i umirovljenici. Prijaviti se možete putem linka i to najkasnije do 01.08.

Alati Stuhne d.o.o. traže radnika u završnoj kontroli (m/ž) u naselju Valentinovo. Ovaj posao uključuje mjerenje strojnih dijelova staklarskog alata, provjeru međufazne kontrole strojnih dijelova u procesu, provjeru završne kontrole strojnih dijelova u procesu. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Kandidat mora imati iskustvo na istom ili sličnom poslu, biti analitičan, komunikativan, temeljit, strpljiv i precizan. Prijaviti se možete do 21.06. Za detalje kliknite ovdje.

Poduzeće Regal-Mont iz općine Mihovljana traži 4 montera (m/ž) za terenski rad. Novozaposlena osoba bavit će se montažom regala i metalnih konstrukcija, industrijskih i garažnih vrata i pretovarne opreme. Radno iskustvo nije potrebno. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Poslodavac osigurava prijevoz do radnog mjesta. Rok prijave je 26.06. Želite se prijaviti? Kliknite na link.

Obrt Maksimilijan zapošljava konobara (m/ž) za posluživanje pića u ugostiteljskom objektu u Stubičkim Toplicama. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 30.06. Detalje ovog natječaja možete pronaći na poveznici.

Obiteljski dom Stubaki traži njegovatelja (m/ž) u Stubičkim Toplicama za brigu o starijim i nemoćnim osobama. Radno iskustvo nije potrebno. Rok prijave na ovaj natječaj je 30.06. Za više informacija kliknite ovdje.

Framateh Inženjering d.o.o. planira zaposliti pomoćnog instalatera (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za pomoćne poslove kod izvođenja vodovodnih i plinskih instalacija te instalacija grijanja i klimatizacije. Očekuje se da imate minimalno godinu dana radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Poduzeće Gradnja Gredičak iz Oroslavja traži strojara (m/ž) za terenski rad na području Krapinsko-zagorske županije i grada Zagreba. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu trase za izgradnju ceste, kopanje kanala, polaganje odvodnih cijevi, polaganje šahtova, uređivanje bankina te za obavljanje drugih srodnih poslova vezanih uz niskogradnju. Nudi se stalan radni odnos te ugodna radna atmosfera. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 20.06. Što čekate? Prijavite se!

Poduzeće Vodolim iz Donje Stubice traži građevinskog inženjera (m/ž) za nadziranje radova na gradilištu. Rok prijave je 30.06. Poslodavac očekuje tri godine radnog iskustva i položen vozački ispit. Nudi se ugovor na neodređeno. Za detalje o načinu prijave posjetite link.

Eti-inženjering d.o.o. zapošljava 2 zidara (m/ž) u Zaboku. Radi se o terenskom poslu. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Ovaj natječaj je otvoren do 04.07. Više informacija možete pronaći na poveznici.

Telemarketing d.o.o. traži voditelja pozivnog centra (m/ž) u Zaboku. Novozaposlena osoba bila bi zadužena za vođenje postojećeg tima ljudi. Po potrebi može i zapošljavati nove ljude. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Nudi se stimulativna plaća, koja ovisi o uspjehu tima. Rok prijave je 29.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba