NACIONALNA KAMPANJA OSNAŽIVANJA ŽENA "SOFIJA": 17. 18. i 19. lipnja u Zaboku

Radionica koja će nezaposlenim zlostavljanim ženama pomoći da ravnopravno sudjeluju na tržištu rada

Objavljeno: 09.06.2020. zagorjeinternational

U sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija” , u Zaboku će se 17., 18. i 19. lipnja održati besplatna radionica namijenjena nezaposlenim ženama koje su doživjele bilo koji oblik nasilja. Cjelokupan program doprinijet će osobnom razvoju, podršci i osnaživanju nezaposlenih i zlostavljanih žena. Svi elementi projekta svojevrstan su alat komunikacije, socijalnog uključivanja, savjetovanja i dostupnosti za sve dionike te će doprinijeti povećanju javne svijesti o problematici. Kroz zajedničku podršku, na radionicama će se raditi na unaprjeđenju socijalnih i komunikacijskih vještina, asertivnosti te prezentacijskih i pregovaračkih vještina.

– Naučit ćete pisati kvalitetnije životopise i pripremat ćemo se za uspješne intervjue za posao. Sve ovo će pomoći da vam se lakše otvore prilike za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada – ističe se u priopćenju. Radionica traje od 9 do 15 sati.

Nacionalna kampanja osnaživanja žena “Sofija” radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada. Kampanja stavlja naglasak na važnost umrežavanja i povezivanja institucija koje su uključene u sustav suzbijanja i prevencije nasilja nad ženama – policije, sudstva, socijalnih službi, organizacija civilnog društva i samih žrtava nasilja. Svi elementi projekta svojevrstan su alat komunikacije, socijalnog uključivanja, savjetovanja i dostupnosti za sve dionike te će doprinijeti povećanju javne svijesti o problematici.

Zainteresirane žene mogu se prijaviti OVDJE.  (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba