SKLAPANJE BRAKA SLAVILI U TRAMVAJU

“Plesali smo i pjevali toliko da smo se bojali da ćemo u jednom trenutku iskočiti iz tračnica”

Objavljeno: 09.06.2020. zagorjeinternational

Marko Ranitović (30) i Nikolina Vihnanek (29) u subotu su sklapanje braka proslavili vozeći se u tramvaju kroz Zagreb. Njega su iznajmili na internetskoj stranici ZET-a. Sat vremena vožnje košta oko 2700 kuna. Tramvajem su se vozili sat vremena, od okretišta Dubec do Glavnog kolodvora, prolazeći tako skoro cijeli grad.

– Imamo mali stan kod okretišta Dubec i nije nam bilo zgodno pozvati sve goste tamo. Tako smo se dosjetili zanimljive ideje da iznajmimo tramvaj koji će nas prevesti od crkve do sale. Ruta nam je bila od okretišta Dubec – Kvatrić – Šubićeva – Džamija – Draškovićeva – Branimirova – Vukovarska – Savska -Vodnikova – Glavni kolodvor, gdje smo izašli. Plesali smo i pjevali toliko da smo se bojali da ćemo u jednom trenutku iskočiti iz tračnica – rekao je par za 24sata.

Prvotna ideja im je bila da ih tramvaj ostavi na Trgu bana Josipa Jelačića, ali pošto je centar grada oštećen zbog potresa, do sale na Tkalčićevoj su morali hodati. Ekipa je nakon vožnje čitavo vrijeme pjevala i plesala uz tamburaše koji su svirali pjesme po njihovim željama. Kažu kako su napravili show u Zagrebu, ali da ništa ne prošlo tako veselo da nije bilo tamburaša i dobrog vozača ZET-a.

– U tramvaju je bilo tisuću stupnjeva, baš smo se svi kuhali, a oni su svirali kao da sutra ne postoji. Ispunili su nam svaku želju, od Bijelog Dugmeta do Dinamove himne. Držali su atmosferu cijelo vrijeme, a vozač se zezao s nama, bio je baš super – kažu mladenci.

Nikolina i Marko zajedno su već sedam godina, a upoznala ih je zajednička prijateljica koja im je bila i kuma na vjenčanju. Medeni su mjesec planirali u Parizu, ali zbog korone nažalost neće na njega moći otići pa će otići vidjeti hrvatske ljepote.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba