Bez ikakve najave došli po svojih deset milijuna

“Sad idemo na ručak, a s vremenom ćemo odlučiti što s dobitkom”

Objavljeno: 08.06.2020. zagorjeinternational

Bez ikakve najave, bračni par iz Našica došao je po svoj Jackpot dobitak vrijedan 10.000.000 kuna. Kako kažu iz Hrvatske lutrije, očekivali su da će prvo nazvati i raspitati se o mogućnostima podizanja dobitaka, no, oni su jednostavno došli po svoj dobitak.

Od 13. svibnja

– Rekli su nam i kako nema posebnog razloga zašto su čekali još od 13. svibnja da se jave i podignu svoj dobitak Jackpot Lota 7 iz 39. kola. To nije novac koji bi bilo tko pustio da čeka, no, oni jesu i došli su tek krajem prošloga tjedna. Već smo razmišljali o tome da organiziramo medijsku potragu za sretnim dobitnikom, ali nije trebalo – kažu iz Hrvatske lutrije te dodaju kako za sada još nitko ne zna da su baš oni ti sretnici koji su osvojili 10 milijuna kuna.

– Nemam svoje omiljeno prodajno mjesto za igru, nisam redovan igrač i nemam svoje sretne brojeve. Igram se. Loto 7 jedina je igra koju igram i to već dugi niz godina. Nisam očekivao dobitak pa nisam šokiran niti posebno uzbuđen. Zakasnio sam na TV izvlačenje tako da nisam odmah znao da sam baš ja sretni dobitnik, polovio sam samo pola brojeva i tek sam za koji dan shvatio da sam osvojio Jackpot – rekao je sretni dobitnik, dok je njegovu suprugu ipak preplavilo uzbuđenje.

Puno novca

– Taman sam se smirila i sada na blagajni ponovno me obuzima neko uzbuđenje. Velik je to novac. Na što ćemo potrošiti dobitak? Koliki god popis napraviš, još uvijek ostaje puno novca za trošiti – kaže supruga sretnog dobitnika.
– Nekih posebnih, neostvarenih želja, kažu, nemaju, no, mirovina nije velika pa će im s te strane dobro doći sigurnost koju dobitak donosi.Sada idemo na ručak, a s vremenom ćemo odlučiti što s dobitkom. Dio ćemo svakako podijeliti u najužoj obitelji – zaključuju supružnici, koji poručuju da će i dalje igrati loto, a savjetuju i drugima da igraju jer jedan listić može biti dovoljan za dobitak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba