Mlade entuzijaste podržala je i voditeljica Antonija Blaće

Prijavite se na prvu Ljetnu školu informatike, sporta i mašte u Radoboju!

Objavljeno: 08.06.2020. JJ

Skupina mladih na čelu s Tinom Macanom i Društvom Naša djeca Radoboj, organizira prvu Ljetnu školu informatike, sporta i mašte u Radoboju. Besplatna ljetna škola održavat će se u Osnovnoj školi Side Košutić u Radoboju, u razdoblju od 13. do 18. srpnja. Šestero predavača kandidate će provesti kroz šest različitih radionica, isplaniranih baš po njihovoj mjeri. Svaka radionica trajat će pet dana po dva sata dnevno, a bit će raspoređene kroz cijeli dan, tako da svatko može prisustvovati svim radionicama koje ga zanimaju. Za sve polaznike osigurane su vrijedne nagrade, poput ulaznica za jednodnevno kupanje u Aquae Vivae Krapinske Toplice, jednodnevno putovanje na more i slično.

Pet dana

U jutarnjem terminu (od 11 do 13 sati), održavat će se radionice pod nazivom “Uvod u programiranje” i “Čaraonica”. U popodnevnom terminu (od 14 do 16 sati), održavat će se radionice “Uvod u izradu web stranica” i “No stres, dođi na ples”, a u večernjem terminu (od 17 do 19), “Osnove računalne obrade fotografije” i “Sportiva pozitiva”.

U subotu, 18. srpnja, pozivaju se svi mještani Krapinsko – zagorske županije da se odazovu na obilježavanje završetka radionica, koje će se održati na igralištu OŠ Side Košutić i na taj način pruže podršku svim polaznicima i mentorima koji će pet dana raditi i stjecati nova znanja. Bit će pripremljen prigodni program, dijelit će se radovi izrađeni na radionici, a moći ćete i podržati omiljenu vam ekipu na ekipnom natjecanju u raznim sportovima.

“Ića i pića”

– Bit će “ića i pića”, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku i pridružite nam se u subotu, 18. srpnja, na igralištu Osnovne škole Side Košutić u Radoboju – poručuju organizatori,
Za više informacija o svakoj radionici posjetite web stranicu radoboj.ljetnaskola.com.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba