POKLON KOJI NE GUBI SJAJ: Staklarna Rogaška

KVALITETA NADOHVAT RUKE! Posjetite web shop i ostvarite poseban popust – dva proizvoda plaćate, a jedan dobivate sasvim besplatno

Objavljeno: 07.06.2020. zagorjeinternational

Tradicija ručno izrađenog stakla stara 350 godina, osam milijuna kristalnih proizvoda godišnje i od 22 do 24 tone izrađenih staklenih proizvoda dnevno – sve je to Staklarna Rogaška, jedan od najboljih svjetskih proizvođača kristala koji nosi bogatu ostavštinu predaka, a privlačnim i suvremenim kristalnim proizvodima oplemenjuje vaše domove te nudi nezaboravne poklone koji nikad ne gube sjaj. Proizvodi se još uvijek izrađuju ručno, a majstorima za izradu stakla pritom pomaže najnovija tehnologija.

Već od samih početaka, Staklarna Rogaška bila je uspješna izvoznica većine svojih proizvoda, ponajprije u Sjedinjene Američke Države, pa su tako već od 1930. godine kristalni proizvodi Rogaška bili dostupni u lancu američkih trgovina Bloomingdale’s. U drugoj polovici 20. stoljeća počeli su se ostvarivati i kao nadasve uspješan partner i proizvođač za prestižne inozemne robne marke, a danas, osim navedenoga, Staklarna intenzivno gradi prepoznatljivost vlastite, slovenske robne marke Rogaška.

Kristal Staklarne Rogaška priznat je u cijelom svijetu – koristio se u brojnim holivudskim filmovima, dok se slovenski glazbenici uz potpis rogaške staklarne raduju pobjedama na glazbenim festivalima. Štoviše, upravo se u radionicama Staklarne Rogaška izrađuju prepoznatljivi trofeji za većinu festivala u regiji – od Porina, Dore, Večernjakove ruže do Tour de Croatia, Snježne kraljice, ATP turnira i drugih poznatih manifestacija.

Prekrasan dizajn i kvalitetu brušenih i graviranih proizvoda možete razgledati u prodajnim salonima Staklarne Rogaška, gdje također možete kupiti proizvode, i to na čak 13 prodajnih mjesta diljem Slovenije, poput Ljubljane, Kopra i Rogaške, a tu je i trgovina u Zagrebu, na adresi Trg žrtava fašizma 3.

No, to nije sve! Vrhunske proizvode Staklarne Rogaška sada možete kupiti i iz udobnosti vlastitog doma jer je otvoren i web shop, gdje možete pronaći čitavu riznicu proizvoda podijeljenih u nekoliko kategorija, zajedno s cijenama. Svi proizvodi trenutno su na akciji 2+1 GRATIS, što znači da kod kupnje triju proizvoda, plaćate samo dva, a trećeg dobijete potpuno besplatno.

A s obzirom na dugogodišnje prijateljstvo s Hrvatima, koji su veliki ljubitelji slovenskog kristala i vjerni kupci, Staklarna Rogaška s ponosom vam predstavlja i potpuno novu internetsku stranicu na hrvatskome jeziku, kreiranu s ciljem pružanja lakog, brzog i kvalitetnog korisničkog iskustva i olakšavanja postupka kupnje. Posjetite stoga novu internetsku stranicu Staklarne Rogaška, proučite izvanrednu ponudu vrhunskih proizvoda od kristala i oplemenite vlastiti ambijent ili razveselite sebi dragu osobu jedinstvenim poklonom!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba