Medicinsko osoblje SBKT-a dobilo pohvalu učiteljice u mirovini

ZAHVALA KRASOPISOM: Uljudni, profesionalni i s puno pažnje prema starijima – tako bi se trebalo ponašati uvijek i svugdje

Objavljeno: 04.06.2020. AB

Koliko zdravstvo i bavljenje tim plemenitim zvanjem može biti lijepo, što posebno u ovo vrijeme kada iz te branše baš i ne dolaze lijepe vijesti volimo zaboraviti, pokazuje primjer iz Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama.

Naime, predsjednik Radničkog vijeća Bolnice Miljenko Cesarec pokazao nam je pohvalu koja je stigla poštom na bolničku adresu, a koju je poslala učiteljica u mirovini iz Krapine, Veronika Crnogaj. U rukom pisanoj pohvali, dapače, pisanoj već pomalo zaboravljenim krasopisom, naslovljenoj na predsjednika Radničkog vijeća Cesarca, piše sljedeće:

„Poštovani,

U ovim teškim vremenima obraćam Vam se s lijepim i pozitivnim dojmovima. Prošli tjedan bila sam u pratnji svoje majke (tinejdžerice u 95. godini) u Vašoj ustanovi. Bile smo naručene za uzimanje krvi radi štitnjače. Odmah na ulazu bile smo kratko obaviještene o režimu ulaska u bolnicu. Vaše osoblje na mjerenju temperature te ispunjavanju obrazaca bilo je korektno, profesionalno, a posebno je to bio Marko Tušek. Osoblje u laboratoriju bilo je uljudno, profesionalno, s puno pažnje prema starijoj osobi. Takvo ponašanje me je ugodno iznenadilo (tako bi se trebalo postupati uvijek i svugdje), a naročito kada su u pitanju neuke starije osobe. Molim Vas da obavijestite o tome ravnateljicu Bolnice i spomenute djelatnike.

S poštovanjem,

učiteljica u miru Veronika Crnogaj“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba