NAJLJEPŠA LJUBAVNA PRIČA NIJE GOTOVA

ŠOK U BRODSKOJ VAROŠI: Klepetan nije uginuo, opet se vratio Malenoj

Objavljeno: 04.06.2020. zagorjeinternational

Svi su, pa i Stjepan Vokić koji se brine o Malenoj, mislili da je Klepetan lani uginuo, ali on se ipak ove godine ponovno vratio u Brodski Varoš. Vokić kaže kako na početku nije bio siguran da je on, ali sada kaže da je.

– Istina je, vratio se u travnju, zasad imaju troje jaja, jedno je razbio, hladnoća je gadno na njih djelovala… Evo baš je sad bio sa mnom tu u dvorištu dok ona leži na jajima – rekao je Vokić, javlja Index. Dodaje kako je bio šokiran Klepetanovim povratkom i ove godine.

– Meni je bilo to jako šokantno, prošle je godine došao 18. ožujka, isto je bilo prehladno za njih, jaja su im se smrzla pa je on 18. travnja otišao. Ja sam tad mislio da je otišao uginuti, nije se vraćao cijelu godinu. To je jedino na što sam mogao sumnjati, međutim sad je ponovno došao. Sad samo da ne pleše oko mene, kao da se ispričava, ne znam kako to drugačije protumačiti – kazao je Vokić. Zaključuje da blizini ima nekoliko gnijezda, no da samo Klepetan i Malena zasad imaju jaja. Vokić o rodi Malenoj skrbi već 27 godina. Mnogi strani mediji već su pisali o ljubavnoj priču dviju roda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter