U ZAGREBU OTVOREN NAJMODERNIJI HOTEL ZA PSE

“Zašto ne bi i našim dlakavim članovima obitelji omogućili odsjedanje u hotelu s pet zvjezdica?”

Objavljeno: 02.06.2020. zagorjeinternational

U Zagrebu je otvoren Paspalacea, najmodernijem boutique hotel za pse u regiji. Vlasnica Patricia Janjić, koja je inače veterinarska tehničarka, kaže kako je na ideju došla kada je morala otputovati, a svoje pse nije imala gdje ostaviti. Lokacija hotela je uz savski nasip na adresi Riječka ulica 10 nedaleko od zagrebačkog rotora, kako bi se lakše moglo psa odvesti u šetnje.

– Kućice s apartmanima predstavljaju pseći grad, a unutarnja i vanjska igraonica, veličine dvjestotinjak kvadrata, ‘trg’, odnosno mjesto druženja, zabave i igre, dok salon predstavlja Spa zonu za relaksaciju i uljepšavanje. Mnogo pažnje posvećeno je odabiru materijala, boja i veličini apartmana. Pazilo se na svaki mogući detalj kako bi se sve, što je više moguće, prilagodilo gostu. Jer zašto ne bi i našim dlakavim članovima obitelji omogućili odsjedanje u hotelu s pet zvjezdica?-  kaže Janjić za super1.telegram.hr.

Dodaje kako je Paspalace član International Boarding & Pet Services Association, internacionalne organizacije vodećih ustanova (hotela za pse, dnevnog boravka, groomera, veterinara), kao i vlasnika i zaposlenika. Nudi dnevno i višednevno čuvanje pasa, individualan pristup po dogovoru s vlasnikom, dok salon nudi kompletno uređivanje pasa.

Prvi dolazak traje 30 minuta

Za prvi dolazak potrebno je da vlasnik priloži osobnu iskaznicu, pseću veterinarsku knjižicu s dokazom urednog cijepljenja, kao i dokazom o vlasništvu. Samo vlasnik može ostaviti i preuzeti psa, osim ako nije naveo da to može učiniti netko drugi.

– Prvi dolazak je proces koji traje maksimalno 30 minuta. Kod dolaska pas-gost se pušta u igraonicu sa psom-domaćinom, kako bi se ustanovila razina energije, temperament, ponašanje, te napravila kratka analiza psa gosta. Za to vrijeme, vlasnik ispunjava detaljni upitnik o svom psu, od osnovnih informacija do onih malo detaljnijih, te potpisuje suglasnost i prihvaća uvjete hotela – rekla je Janjić.

Tri tipa smještaja

Nude se tri tipa smještaju. Prvi je PasPresident Suite. Tu vlasnik iznajmljuje cijelu sobicu, ima pristup Wi-Fi kameri te u svakom trenutku može vidjeti što mu ljubimac radi. Stoji od 375 do 450 kuna po danu. Drugi je PasDeluxe Suite. To je isto apartman opremljen isto kao i PasPresident. Razlika je u tome što se ne iznajmljuje cijela sobica nego pas nije sam, ima cimere i prijatelje koje je stekao tijekom boravka. Stoji od 280 do 390 kuna po danu. Treći smještaj je PasStandard Suite. To je jednostavniji tip apartmana, koji nije opremljen TV-om niti kamericama. Stoji od od 250 do 330 kuna po danu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter