SLAVEN DOBROVIĆ, RUŽICA VUKOVAC I VLADO MARIĆ PRIDRUŽILI SE DOMOVINSKOM POKRETU

Škoro: “Nadam se da ćemo pokazati da Hrvatska može ići drugim, poštenim smjerom”

Objavljeno: 02.06.2020. zagorjeinternational

Saborski zastupnik Slaven Dobrović, vijećnica u Skupštini Brodsko-posavske županije Ružica Vukovac i vijećnik u Gradskoj četvrti Maksimir-Zagreb Vlado Marić objavili su danas da se priključuju Domovinskom pokretu Miroslava Škore. Škoro je izrazio zadovoljstvo da Domovinski pokret nastavlja okupljati kvalitetne, sposobne i stručne ljude s kojima će izaći na parlamentarne izbore 5. srpnja.

– Izuzetna čast mi je da danas mogu pozdraviti nova pojačanja koja će u Domovinskom pokretu biti snaga koja je bitna da kvalitetnije nastupamo kao tim kada je riječ o poljoprivredi, a za ta pitanja je tu naša Ružica, o zaštiti okoliša za koju je tu ponos svih nas Dobrović, te o braniteljima za koje je tu gospodin koga ne treba posebice predstavljati jer ga pozna cijela Hrvatska, Vlado Marić – predstavio ih je Škoro. Naglasio je da se nada da će svi zajedno pokazati da Hrvatska može ići drugim, poštenim smjerom.

Slaven Dobrović podsjetio je da se priključio politici 2015. godine nakon što je kao sveučilišni profesor, surađujući s komunalnim sektorom, naučio da se stručni argumenti ne koriste pri donošenju odluka, već se donose čiste političke odluke bez odgovornosti i pod utjecajem raznih lobija.

– Danas se politiku uglavnom opisuje kao uhljebništvo, foteljaštvo, nešto prljavo i tu sliku želimo promijeniti, Hrvatsku se mora voditi uz domoljublje, poštenje i stručnost – kazao je Dobrović. Dodao je kako je Domovinski pokret prepoznao kao opciju u kojoj se njeguje i cijeni timski rad, odgovornost te predanost višim ciljevima.

Ružicu Vukovac na politički je angažman nagnalo konstantno ignoriranje razloga propasti poljoprivrednih gospodarstava te odlaska mladih iz ruralnih krajeva te cijele Hrvatske.

– Osobno smatram da su mala obiteljsko poljoprivredna gospodarstva taj kotačić koji Hrvatskoj nedostaje da pokrenemo ruralni prostor, proizvodnju hrane u cijeloj Hrvatskoj i gospodarstvo u cjelini  rekla je Vukovac koja će biti na listi Domovinskog pokreta u petoj izbornoj jedinici.

Vlado Marić kazao je da nikad nije želio htio biti klasični političar, već je želio pomoći braniteljskoj populaciji koja je doživjela veliko nerazumijevanje.

– Stavljam se na raspolaganje Miroslavu Škori i vjerujem da ćemo uspješno surađivati, posebno po pitanju braniteljske populacije – zaključio je Marić.

Konferencija za medije o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore sa Slavenom Dobrovićem, Ružicom Vukovac i Vladom Marićem

Objavljuje Miroslav Škoro u Utorak, 2. lipnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba