Polako se otvaraju sve karte za nadolazeće izbore

Davor Dretar Drele nositelj liste Domovinskog pokreta u III. izbornoj jedinici?

Objavljeno: 02.06.2020. zagorjeinternational

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća stranke, u ponedjeljak je objavio imena svih nositelja listi na predstojećim parlamentarnim izborima, pa smo tako doznali da je u III. izbornoj jedinici, koja obuhvaća Krapinsko – zagorsku, Varaždinsku i Međimursku županiju, nositelj dosadašnji saborski zastupnik i predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek. Plenković će se večeras u Krapini sastati i sa stranačkim kolegama iz KZŽ, piše Sjever.hr.
Što se tiče ostalih lista, onu SDP-a i partnera u III. će izbornoj jedinici predvoditi krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, iako će službena potvrda biti u subotu. Nositelj liste Reformista bit će varaždinski župan Radimir Čačić, a liste HNS-a potpredsjednik Vlade, aktualni ministar graditeljstva i prostornog uređenja te novoizabrani predsjednik HNS-a Predrag Štromar.
Kako piše Sjever.hr, u krug listi koje bi mogle dati saborske zastupnike iz III. izborne jedinice ulazi i lista Domovinskog pokreta Miroslava Škore, a koju će, prema najavama, nositi Davor Dretar Drele.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba