Zbog COVID-a 19 došlo je do promjene

Dodjela pjesničkih nagrada “Antun Mihanović” pomaknuta za studeni, rok za slanje radova je 16. listopada

Objavljeno: 30.05.2020. zagorjeinternational

Dodjela tradicionalne pjesničke nagrade “Antun Mihanović” za učenike osnovnih i srednjih škola Krapinsko – zagorske županije, koju uz godišnjicu rođenja Antuna Mihanovića svake godine dodjeljuju Grad Klanjec i Gradska knjižnica “Antun Mihanović” Klanjec, ove je godine doživjela male promjene. Zbog epidemije Covid-a 19 i uvođenja online nastave, organizatori su odlučili pomaknuti termin dodjele nagrade za studeni ove godine, a rok za slanje radova na natječaj produžiti do 16. listopada.

Domoljubna poezija

Natječaj za dodjelu pjesničke nagrade “Antun Mihanović” (domoljubna poezija) je raspisan, a provodi se u četiri kategorije – učenici osnovnih i učenici srednjih škola KZŽ te učenici s posebnim potrebama osnovnih i srednjih škola KZŽ. Svaki natjecatelj sudjeluje s najviše tri rada na standardnom ili kajkavskom jeziku, a svaki rad može sadržavati najviše do 35 stihova. Radovi se šalju pod zaporkom, u digitalnom obliku (CD, DVD), a s radovima treba poslati zatvorenu omotnicu u kojoj se nalazi ime i prezime autora, adresa, broj telefona i zaporka pod kojom su radovi označeni.

Izborno povjerenstvo

Odluku o nagradama donosi Izborno povjerenstvo, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada objavit će se na svečanosti prilikom obilježavanja smrti Antuna Mihanovića u studenome 2020. Radove je potrebno dostaviti na adresu Gradske knjižnice i čitaonice “Antun Mihanović”, Trg A. Mihanovića 2, 49290 Klanjec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba