Ostali ste bez posla? Ne očajavajte!

Donosimo odličnu ponudu poslova u Krapinsko – zagorskoj županiji

Objavljeno: 28.05.2020. zagorjeinternational

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Caffe bar Queen zapošljava konobara (m/ž) u Zaboku. Nudi se ugovor na neodređeno. Radno iskustvo nije potrebno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 5. lipnja. Za detalje o prijavi kliknite ovdje.

Poliklinika za hemodijalizu International Dialysis Centers zapošljava na poziciji: doktor medicine – specijalist interne medicine (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebno je odobrenje za samostalan rad. Radno iskustvo je poželjno. Očekuje se završen fakultet, akademija, magisterij i/ili doktorat. Za više informacija kliknite na link.

Trgostil traži dva prodavača (m/ž) u Oroslavju. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Prijaviti se možete do 15. lipnja. Ovaj, ali ostale natječaje prethodno navedenog poslodavca možete pronaći na poveznici.

Poduzeće Strahinjčica zapošljava dva prodavača (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Pregrada. Ova pozicija idealna je za one koji nikad nisu radili i žele steći prvo radno iskustvo. Prijaviti se možete do 31. svibnja. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći ovdje.

Limovod Lešković iz Gornje Stubice traži vodoinstalatera (m/ž). Očekuje se barem jedna godina radno iskustva. Morate imati položen vozački ispit. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Natječaj je otvoren do 19. lipnja. Kliknite na link za više detalja.

Poduzeće za elektroservis i prodaju Špiranec traži elektromehaničara (m/ž) u Bedekovčini. Rok prijave je 20. lipnja. Novozaposlena osoba bavit će se montažom te instalacijom klimatizacije, ventilacije i grijanja. Poslodavac ne očekuje prethodno radno iskustvo te nudi ugovor na neodređeno. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za detalje o načinu prijave.

Alati Stuhne d.o.o. traže voditelja odjela zavarivanja (m/ž) u naselju Valentinovo. Ovaj posao uključuje organizaciju rada, izradu planova, praćenje kvalitete i učinkovitosti rada djelatnika na zavarivanju te obavljanje drugih srodnih zadataka. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Kandidat mora imati dvije godine iskustva, biti analitičan i usmjeren prema dostizanju ciljeva, poznavati engleski jezik te imati položen vozački ispit. Prijaviti se možete do 15. lipnja. Ostale detalje natječaja možete pronaći na linku.

Rena Konstrukcije d.o.o. iz Krapine zapošljavaju voditelja gradilišta (m/ž) za terenski rad. Glavni zadaci su izrada troškovnika, radnih naloga i ponuda te vođenje gradilišta. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Radno iskustvo nije važno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 19. lipnja. Za više informacija kliknite na link.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. Prijaviti se možete do 1. lipnja i to na sljedećem linku.

Fakultetski obrazovana osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta (m/ž) za pomoć pri obavljanju poslova kao što je prebacivanje s kolica na krevet, na toalet, pod tuš i sl. Radno vrijeme je fleksibilno, a mjesto rada općina Kumrovec. Za prijavu kliknite ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije, ostatak bogate ponude poslova za Krapinsko – zagorsku županiju potražite na sljedećem linku.
Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter