HNS BIRA NOVO VODSTVO

“Očekujemo tri do četiri mandata i sa njima ćemo utjecati na odluke koje će donositi buduća vlada”

Objavljeno: 24.05.2020. zagorjeinternational

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati od jutros bira novog predsjednika, zajmenike i potpredsjednike stranke. Kandidati za predsjednika HNS-u su Predrag Štromar i Boris Blažeković. Izbori se po prvi put održavaju elektroničkim glasanjem.

– Ispod 5 posto ne smije biti nikakva razmišljanja. Mi svugdje moramo moći preći prag, a za to se treba uhvatiti posla, to je izuzetno težak danonoćni rad, motivirati stranačke kolege, prezentirati politike u javnosti, to nije jednostavno. To je vrlo, vrlo mukotrpan posao i po mom dubokom uvjerenju, posao za sljedeće parlamentarne izbore – rekao je Boris Blažeković.

– Nikad u istraživanjima ne stojimo najbolje pa smo opet tu. Istraživanja se najčešće rade na razini cijele Hrvatske a mi imamo sredine u kojima smo jaki, u kojima naši načelnici i gradonačelnici rade izvrstan posao i kojima mi ustvari želimo biti podrška iz centralne države. Očekujemo svakako tri do četiri mandata i sa ta 3-4 mandata ćemo utjecati na odluke koje će donositi buduća vlada – rekao je ministar graditeljstva Predrag Štromar, javlja HRT.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba