Ostali ste bez posla ili tražite novi?

Donosimo najnoviju ponudu poslova u Krapinsko – zagorskoj županiji

Objavljeno: 20.05.2020. zagorjeinternational

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. Prijaviti se možete do 01.06. i to putem sljedećeg linka.

Međunarodna tvrtka Timac Agro, podružnica Roullier grupe, traži prodajnog savjetnika u poljoprivredi u Krapinsko-zagorskoj županiji. Od kandidata se očekuje iskustvo u prodaji. Prednost imaju kandidati sa završenim agronomskim fakultetom. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite ovdje.

Sopek Gradnja d.o.o. iz općine Petrovsko traži dva pomoćna građevinska radnika (m/ž) za terenski posao na području cijele Hrvatske. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalni uvjet je završena osnovna škola. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 15.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Poduzeće Vodolim traži inženjera strojarstva (m/ž) u Donjoj Stubici. Rok prijave je 14.06. Poslodavac očekuje tri godine radnog iskustva, položen vozački ispit B kategorije, napredno poznavanje rada na računalu te snalaženje u programu AutoCAD. Za detalje o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Fakultetski obrazovana osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta (m/ž) za pomoć pri obavljanju poslova kao što je prebacivanje s kolica na krevet, na toalet, pod tuš i sl. Radno vrijeme je fleksibilno, a mjesto rada općina Kumrovec. Za prijavu kliknite ovdje.

Mužek Kaminko d.o.o. iz Krapine zapošljava prodavača (m/ž) za rad u trgovini na puno radno vrijeme. Radno iskustvo nije potrebno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 01.06. Kliknite ovdje za više informacija.

Računovodstvo Mlinar zapošljava referenta za obračun plaća (m/ž) u Zlataru. Od kandidata se očekuje minimalno jedna godina radnog iskustva. Predviđena plaća je 5.500 kuna, a natječaj je otvoren do 31.05. Detalje o načinu prijave možete pronaći na linku.

Kuna Auto d.o.o.  traži administrativno računovodstvenog djelatnika (m/ž) za vođenje poslovnih knjiga i obavljanje administrativnih poslova. Mjesto rada je Pregrada. Detalje možete potražiti na poveznici.

Trgocentar traži radnika u skladištu (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je grad Pregrada. Na ovaj natječaj možete se prijaviti do 31.05. Za informacije o prijavi kliknite ovdje.

Zagorka d.o.o. iz Bedekovčine traži čak pet radnika u proizvodnji – pećara keramičkih proizvoda (m/ž). Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Sve detalje ovog natječaja, otvorenog do 12.06. možete potražiti na linku.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude poslova za Krapinsko-zagorsku županiju potražite na linku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba