Pjesnici i pjesnikinje, požurite!

Do 1. lipnja otvoren natječaj za Recital “Srce Isusa i Marije” u Modrovcu

Objavljeno: 20.05.2020. JJ

Župa sv. Jurja mučenika i Gornjostubička udruga “Lipin cviet“ raspisale su natječaj za deveti međunarodni književni susret Recital “Srce Isusa i Marije”. Na natječaju mogu sudjelovati autori s najviše tri do sada neobjavljena rada (pjesme, promišljanja i meditacije), isključivo duhovne tematike – Bog, Crkva, molitva i vjera, na kajkavskom i štokavskom jeziku. Radovi moraju biti pisani na računalu, isključivo u programu Microsoft Word te poslani po tri primjerka. Potrebno je navesti ime i prezime autora, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte. Radovi se šalju do 1. lipnja, na e–mail [email protected] i poštom na adresu Gornjostubička udruga Lipin cviet, Samci 3, 49245 Gornja Stubica – s naznakom “Za recital“.

Zaprimljeni radovi se ne vraćaju i ne nagrađuju, već se odabiru za objavu u Zborniku i javno čitanje. Radove odabiru tri člana izbornog povjerenstva. Rezultati natječaja bit će objavljeni krajem lipnja na službenoj Facebook stranici Gornjostubičke udruge “Lipin cviet“, a bit će poslani i svim autorima koji su sudjelovali u natječaju, putem elektroničke pošte.

Završna večer recitala održat će se u subotu, 8. kolovoza kod kapele sv. Vinka u Modrovcu. Za dodatne informacije nazovite broj 092/205 09 98.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba