Zajednička akcija krapinsko – zagorske i varaždinske policije

VOZAČI, OPREZ: Ove srijede pojačani nadzor brzine kretanja vozila na zagorskim prometnicama

Objavljeno: 19.05.2020. JJ

Ove srijede na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska, provodit će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila. Nazor se provodi u cilju smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila, podizanje veće razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, u suradnji sa Policijskom upravom varaždinskom.

Veći broj lokacija

Policija će nadzor prometa obavljati na većem broju lokacija, a u poduzimanje aktivnosti uključit će se maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa, kao što su uređaji za nadzor brzine, uređaji za automatsko očitavanje registarskih pločica i dr.

Štitite sebe i druge

Iz PU krapinsko – zagorske apeliraju na sve sudionike u prometu da ne precjenjuju svoje iskustvo, te da se ne pouzdaju previše u svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila. – – Tragedija se može dogoditi u trenu i obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život, stoga poštujte ograničenja brzine kretanja vozila, brzinu kretanja vozila prilagodite stanju i uvjetima na cesti, poštujte i pridržavajte se svih prometnih propisa kako biste zaštitili sebe i sve druge sudionike u prometu – poručuju iz PU krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba