NEVJEROJATNA SCENA U KRAPINI: Mladić pijan driftao, pa sletio s parkirališta

VIDEO: Kažu da Bog čuva budale i pijance. Ovaj 18-godišnjak dvostruko se osigurao

Objavljeno: 17.05.2020. zagorjeinternational

Nevjerojatne scene odvijale su se jutros na parkiralištu Doma zdravlja u Krapini. Svirala je glasna glazba, a tri mladića i djevojka pili su te se zezali. S prozora ih mobitelom snima čitatelj…

Sa strane je stajala starija Opel Corsa koju pali četvrti mladić (18). I dok ekipa sa strane pijucka i zeza se, vozač pokušava bezuspješno driftati. Dodaje gas i čuje se prosklizavanje guma.

Prvi put, drugi, treći i tako dva kruga po parkiralištu. Sedmi put lovi veći zalet, dodaje gas, ne okreće volan i ne pušta gas. U zadnjem zavoju desnim kotačima zapinje za rubnjak, nastavlja vožnju te slijeće nizbrdo prema glavnoj cesti, a ekipa koja je trenutak prije sve to gledala, promatra ga u nevjerici. Čuje se udarac i tek nakon nekoliko trenutaka jedan od njih odlaže stvari i trči niz nizbrdicu. Nevjerojatna sreća što nije sletio na cestu dok je netko nedužan prolazio i teško ozlijedio nedužne prolaznike i sebe, ili, još gore.

Policija je utvrdila da je mladić vozio automobil prije nego što je stekao vozačku dozvolu. Izmjerili su mu 1,48 promila alkohola u organizmu. Na sreću, nije ozlijeđen. Kažu da Bog čuva pijance i budale. Ovaj mladić, čini se, dvostruko se osigurao.

Najnovije po kategorijama

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

HRABRA MAMA ŽELI ŽIVJETI: Ana Mari Ljutić, unatoč tome što ju je izjedao rak, rodila je sinčića, no, zbog teških posljedica i danas ovisi o zahtjevnim i skupim medicinskim tretmanima

POMOZITE – TREBAJU IM 792 TISUĆE KUNA: “Ana možda nikad neće moći raditi zadaće sa svojim sinovima, ali tu je za zagrljaj, a ništa ne pomaže kao topli majčin zagrljaj”

Objavljeno: 05.08.2020. JJ

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter