Subotnje aktivnosti varaždinskih Reformista

Radimir Čačić i Natalija Martinčević posjetili Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda u Ludbregu

Objavljeno: 16.05.2020. JJ

Predsjednik Narodne stranke – Reformisti Radimir Čačić i predsjednica Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević posjetili su Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda u Ludbregu. Tom prilikom obišli su izlagače te razgovarali s njima o trenutnoj situaciji na tržištu, kao i poteškoćama s kojima se susreću zbog situacije u Hrvatskoj.

Javni poziv

Također, ovo je bila i prilika za podsjećanje poljoprivrednika da se sve do 30. studenoga ove godine mogu javiti na Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Varaždinske županije, za što je u županijskom proračunu osigurano 4,2 milijuna kuna. Također, provodit će se i mjera “Proljetna sjetva“, u sklopu koje će Županija i ove godine, putem Garancijske agencije Varaždinske županije, izdavati jamstva OPG-ovima u svrhu financiranja proljetne sjetve ili sadnje.

Susret i druženje

Uz obilazak Tržnice, vodstvo Reformista ovaj posjet Ludbregu iskoristilo je za susret i kratko druženje s GO Reformista Ludbreg, na čelu s predsjednikom Krešimirom Horvatom i potpredsjednicom Nikolinom Magić Lilek, GO Reformista Sveti Đurđ, na čelu s predsjednicom Nadicom Crnković i OO Reformista Martijanec, na čelu s predsjednikom Brankom Kežmanom te općinskim vijećnikom Reformista Branimirom Nađom. Tom su prilikom Reformisti razgovarali o pripremama za predstojeće izbore.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba