TRAŽITE POSAO? Imamo dobru vijest!

U posljednja dva tjedna zabilježen je značajan rast potražnje za radnicima

Objavljeno: 14.05.2020. zagorjeinternational

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38 % u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Obrt Muhek iz Marije Bistrice traži kuhara (m/ž) sa završenom srednjom školom. Nudi se ugovor na neodređeno. Radno iskustvo nije potrebno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku. Prijave su otvorene do 22.05., stoga požurite.

ANA, obrt za trgovinu i vulkanizaciju iz Mača zapošljava pomoćnog vulkanizera (m/ž) sa završenom srednjom školom. Za osobe bez radnog iskustva postoji mogućnost uvođenja u posao. Prijave se zaprimaju do 30.05. Za detalje kliknite na poveznicu.

Terme Stubaki d.o.o. traže električara (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Glavni zadaci su ugradnja, popravak i održavanje električnih instalacija. Radno iskustvo nije važno. Rok prijave je 31.05. Za više informacija kliknite ovdje.

Ferrostil Mont d.o.o. zapošljava lakirera (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 08.06. Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na sljedećem linku.

Plinka-Puh d.o.o. iz Mokrica traže djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja. Prijaviti se možete do 01.06. i to putem linka.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava na 3 različite pozicije u Krapini. Traže voditelja trgovine (m/ž), zamjenika voditelja trgovine (m/ž) te blagajnika (m/ž). Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu te popust za zaposlenike. Prijave su otvorene do 18.05. Detalje natječaja možete potražiti na linku.

ALU-FORMA d.o.o. traži čak četiri djelatnika u proizvodnji stolarije (m/ž) za izradu te montažu aluminijskih i PVC prozora, vrata i kliznih stijena. Mjesto rada je Krapina. Rok prijave je 29.05. Od kandidata se očekuje barem 2 godine radnog iskustva. Poslodavac po potrebi osigurava službeni automobil i mobitel. Za detalje kliknite ovdje.

Uslužni obrt GA – BO iz općine Lobor traži pomoćnog vodoinstalatera (m/ž) za terenski rad. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Predviđena neto plaća je 5.000 kuna. Prijaviti se možete do 31.05. Saznajte više klikom na link.

Obrt JERTOVČANKA traži 2 konobara (m/ž) za usluživanje pića u naselju Jertovec. Rok prijave je 07.06. Minimalni uvjet je završena osnovna škola, a radno iskustvo nije potrebno. Dodatne detalje ovog natječaja možete pronaći na posao.hr-u. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. Prijaviti se možete do 01.06. na posao.hr-u. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude poslova za Krapinsko-zagorsku županiju potražite na linku.

Sretno u pronalaženju posla!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba