Zahvalili im za sav trud i žrtvu u borbi protiv COVID-a 19

Varaždinski Reformisti darivali medicinske sestre u OB-u Varaždin i Domu zdravlju

Objavljeno: 12.05.2020. JJ

Danas se obilježava Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara, a članovi Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije su tim povodom odlučili malim znakom pažnje darivati medicinske sestre s Odjela za infektivne bolesti Opće bolnice Varaždin, objedinjenog hitnog prijema te medicinske sestre koje su obavljale testiranja na virus COVID-19 u sklopu Doma zdravlja, kako bi im izrazili zahvalnost na njihovom nesebičnom trudu, rekla je Natalija Martinčević, predsjednica varaždinskih Reformista.

Danonoćno radili

Ova je inicijativa potaknuta od strane Interesnog odbora žena Gradske organizacije Reformista Varaždin, a na podjeli su, uz Nataliju Martinčević, bili i predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin Robert Vugrin te predsjednica Interesnog odbora žena Gradske organizacije Vlasta Cindrić.

U Općoj bolnici Varaždin primili su ih ravnatelj Nenad Kudelić i zamjenica ravnatelja za sestrinstvo Anica Sekovanić, koji su istaknuli kako su medicinske sestre, ali i svo medicinsko i nemedicinsko osoblje, danonoćno radili i još uvijek rade kako bi zaštitili građane.

U Domu zdravlja Varaždinske županije Reformiste su primili ravnatelj Doma zdravlja Renato Podbojec sa suradnicima.

Nezahvalni trenuci

– Velike zahvale idu i sestrama u Domu zdravlja, koje su također podnijele veliki teren u nezahvalnim trenucima u borbi s ovom pandemijom. Bez vas ne bismo mogli napraviti i postići sve što smo postigli i ja vam se na tome iskreno zahvaljujem – rekao je predsjednik GO Varaždin Robert Vugrin. 

Podsjetimo, 2020. je godina proglašena Međunarodnom godinom medicinskih sestara i primalja, a ove će godine medicinske sestre zasigurno ostati zapamćene po svom značajnom doprinosu u borbi protiv koronavirusa.

– Svim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima sretan Međunarodni dan sestrinstva – medicinskih sestara i medicinskih tehničara! – poručuju varaždinski Reformisti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba