U Oroslavju su dezinficirane sve gradske ulice, a stigla je i dobra vijest:

Grad daje na raspolaganje javne površine za obavljanje ugostiteljske djelatnosti

Objavljeno: 09.05.2020. JJ

U četvrtak su u Oroslavju dezinficirane gradske ulice, nogostupi, javne površine i igrališta. Kako je rekao gradonačelnik Emil Gredičak, na taj je način Grad dao doprinos novim i pojačanim aktivnostima u gradu ususret novim popuštanjima protuepidemijskih mjera – povećanoj sigurnosti sve većem broju građana na ulicama, odnosno, izvan njihovih domova.

Nove mogućnosti

– Želimo vjerovati da je najgore prošlo i da je ispred nas ne samo povratak na staro, nego i novo vrijeme, nove mogućnosti, novi izazovi, ali i produbljeni osjećaji povezanosti i solidarnosti koje smo tijekom ove epidemije spoznali u velikoj mjeri svi, a ujedno svako na svoj način. Koristim priliku da ovim putem zahvalim DVD-u Oroslavje na današnjem i svim dosadašnjim angažmanima, članovima DVD-a Stubička Slatina, članovima svih gradskih udruga i pojedincima koji su se aktivno uključili u provođenje protuepidemijskih mjera i svim članovima, pridruženim članovima i vodstvu Civilnog stožera grada Oroslavja! – napisao je na svojem Facebook profilu gradonačelnik Gredičak.

Pisanim putem

Također, iz Grada su obavijestili sve ugostitelje koji posluju na području grada Oroslavja da za vrijeme trajanja protuepidemijskih mjera i strogih mjera socijalnog distanciranja mogu zatražiti od Grada korištenje javnih površina za obavljanje svoje djelatnosti uz postojeći ugostiteljski prostor. Zahtjev mogu proslijediti pisanim putem u Jedinstveni upravni odjel Grada, koji će ih pravovremeno obavijestiti o mogućnostima, odnosno, uvjetima korištenja.

– Na ovaj način želimo pomoći ugostiteljima u ovim posebnim uvjetima poslovanja, a građankama i građanima omogućiti što sigurnije korištenje njihovih usluga – poručili su iz Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba