Malo drugačije upoznavanje škole

ŠUDIGO sutra organizira prvi Virtualni susret za zainteresirane osmaše i njihove roditelje

Objavljeno: 08.05.2020. JJ

Procesi koji se događaju u školstvu, nametnuli su nove izazove. Promjene koje su nastupile u vrijeme Covida-19  u potpunosti su digitalizirale gotovo sve segmente školstva, pa tako i pripreme za upis učenika u prvi razred srednje škole, stoga ove godine  po prvi puta Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok organizira Virtualni otvoreni dan Šudiga.

– Smatramo da je upis u prvi razred srednje škole vrlo značajna aktivnost i često jedan od presudnih životnih izbora koji određuje profesionalni put svake mlade osobe. Na tragu toga, želimo pomoći i roditeljima i učenicima u tako važnom izboru. Stoga sve zainteresirane imamo namjeru što bolje upoznati s našom školom, programima i bogatim aktivnostima koje provodimo već dugi niz godina, kako bi svi oni koji razmišljaju o umjetničkom obrazovanju, imali sve dostupne informacije. Kako bismo što bolje upoznali potencijalne buduće učenike s radom naše škole, do kraja nastavne godine intenzivnije će se promovirati škola, njezini programi, projekti i ostale aktivnosti kojima se bave učenici u redovnoj nastavi, izvannastavnim aktivnostima i projektima. Fokusirat ćemo promociju na učeničke radove i aktivnosti iz pojedinih programa: likovna umjetnost i dizajn, grafička tehnologija, glazbeni programi, medijski i grafički tehničari,  web dizajneri – kažu iz škole te pozivaju učenike osmih razreda i njihove roditelje na Virtualni susret namijenjen svim zainteresiranima  za upis u Školu za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, koji će se održati ove subote od 10 do 10.30 i / ili  između 12 i 12.30 sati. 

Pozivnica za susret: https://meetingsemea17.webex.com/join/sudigosrednjaskola

U vrijeme virtualnog sastanka, moći će se razgovarati s ravnateljicom škole Božicom Šarić, pedagoginjom Monikom Antunović te nastavnicima pojedinih strukovnih i umjetničkih odjela, koji će vas upoznati sa školom, pojedinim obrazovnim programima i aktivnostima te uvjetima upisa u prvi razred u školskoj godini 2020./2021.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba