#CroatiaLongDistanceLove

SVJETSKA PROMOCIJA LIJEPE NAŠE: Pogledajte novi video HTZ-a na temu hrvatskih prirodnih ljepota

Objavljeno: 06.05.2020. zagorjeinternational

Hrvatska turistička zajednica pripremila je četiri nova videa za aktivnosti na društvenim mrežama na temu gastronomije, prirodnih ljepota, aktivnog turizma i kulture, kroz koje nastavlja provoditi novi komunikacijski koncept #CroatiaLongDistanceLove. Promotivne aktivnosti odvijat će se u četiri segmenta, a prvi je na društvenim mrežama objavljen video na temu hrvatskih prirodnih ljepota.

Jedna minuta

– Iznimno mi je drago da naša komunikacija pod oznakom #CroatiaLongDistanceLove ostvaruje odlične rezultate, što svjedoči i veliki interes naših pratitelja na društvenim mrežama, ali i američkih, njemačkih, austrijskih i mađarskih medija koji su ga prenijeli svojim gledateljima i čitateljima. Krenuli smo s drugom fazom koncepta, u sklopu kojeg posebno promoviramo određene segmente hrvatske turističke ponude po kojima smo daleko poznati, poput prirodnih ljepota, kulturne baštine, ali i gastronomije. Kroz jednominutna videa i popratne sadržaje, želja nam je podsjetiti pratitelje na iznimne ljepote koje Hrvatska nudi i poručiti im da su dobrodošli u našu zemlju čim dođe vrijeme za planiranje putovanja – rekao je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Video kojim je koncept #CroatiaLongDistanceLove lansiran, do sada je pogledalo preko milijun i 500 tisuća korisnika, a najviše pregleda bilo je u Njemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj, Češkoj i Sloveniji. Komentari su izuzetno pozitivni. Na YouTubeu video je pregledan preko 37.000 puta, dok je na Instagramu oznaka #CroatiaLongDistanceLove korištena preko tisuću puta.

Raste broj fanova

Video su podijelile brojne županijske i lokalne turističke zajednice, agencije i hotelske kuće, ali i privatni iznajmljivači, a u dijeljenju poruka uključili su se i poznati hrvatski sportaši, inozemni blogeri i novinari te Europska komisija za putovanja, koja je video podijelila na svojim stranicama, pohvalivši njegov koncept i sadržaj. U posljednjih mjesec dana raste broj fanova i njihovih aktivnosti na kanalima Croatia Full of life. Samo u travnju na Instagramu je ostvaren doseg od gotovo četiri milijuna ljudi, više od 9000 komentara, 740.000 lajkova te preko 5000 novih fanova. (af)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba