Kreće izrada novog Programa za mlade

Mlade Pregračanke i Pregračani, ispunite anketu o zadovoljstvu životom u svom gradu

Objavljeno: 05.05.2020. JJ

Grad Pregrada i Udruga Pregrada.info, u okviru projekta “Za mlade u Pregradi – Gradski program za mlade 2021. – 2025.“, sufinanciranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, krenuli su u izradu novog Programa za mlade Grada Pregrade.

Kako bi detektirali realne probleme, potrebe, mišljenja i zadovoljstvo životom Pregradi, Grad je pripremio upitnik te poziva sve mlade od 15 do 30 godina s prebivalištem na području Pregrade da ispune anketu koja se nalazi na poveznici.

Anketa je anonimna i u istraživačke je svrhe, a rezultati će poslužiti u izradi novog Programa za mlade grada Pregrade. Podsjetimo, riječ je o projektu koji se odnosi na poticanje mladih osoba na preuzimanje uloga aktivnih građana u lokalnoj zajednici te na podizanje razine informiranosti mladih o njihovim pravima i mogućnostima, a kroz koji se u konačnici želi izraditi najvažniji lokalni dokument koji odgovara na potrebe mladih te predviđa mjere i aktivnosti koje će se provoditi u Pregradi u cilju povećanja standarda mladih.

Projekt je vrijedan 146.520 kuna,  a Ministarstvo za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku sufinancira ga s 99 tisuća kuna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba