Ozdravilo je još pet osoba

KZŽ već tjedan dana bez novih slučajeva koronavirusa

Objavljeno: 05.05.2020. JJ

U protekla 24 sata nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom u Krapinsko – zagorskoj županiji. Stigli su rezultati 35 uzoraka i svi su bili negativni, a ozdravilo je još pet osoba – tri iz Krapine, jedna iz Pregrade i jedna iz Oroslavja. Ukupno je do sada ozdravilo 77 osoba, a 61 osoba je još uvijek pozitivna. Do sada je testirano ukupno 1866 uzoraka. U kućnoj samoizolaciji je 55 osoba. Zabilježeno je 11 pokušaja napuštanja županije bez e-Propusnice, dok kršenja mjere samoizolacije nije bilo.

Načelnik Stožera civilne zaštite KZŽ Anđelko Ferek – Jambrek podsjetio je da je u KZŽ posljednji pozitivni pacijent zabilježen 28. travnja, što znači da je prošlo tjedan dana, međutim, to nije razlog za opuštanje.

– Sedam dana situacija može biti super, a onda se u jednom danu sve to može promijeniti – upozorio je Ferek – Jambrek.

Ravnatelj Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina otkrio je da na COVID pozitivnom odjelu trenutno leži dvoje pacijenata.

Najnovije po kategorijama

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

ZAHVALJUJUĆI UČILIŠTU "PIRAMIDA ZNANJA" I PARTNERIMA, 59 POLAZNIKA IZ RANJIVE SKUPINE NEZAPOSLENIH OSOBA DOBILO JE NOVU PRILIKU: Održana završna konferencija projekta "Edukacijom ranjivih skupina do zaposlenja u turizmu i ugostiteljstvu"

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

Objavljeno: 22.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter