Muzeji Hrvatskog zagorja otvorili svoja vrata

Evo kada možete posjetiti Dvor Veliki Tabor i Muzej krapinskih neandertalaca

Objavljeno: 28.04.2020. JJ

Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 27. travnja su, između ostaloga, s radom započele galerije, muzeji i ostali izložbeni prostori, pa su svoja vrata otvorili i Muzeji Hrvatskog zagorja, točnije, Dvor Veliki Tabor i Muzej krapinskih neandertalaca.  

Dvor Veliki Tabor

Dvor Veliki Tabor za posjetitelje je otvoren od 28. travnja. U muzej se može ući uz strogo pridržavanje mjera zaštite od COVID-a 19, o čemu obavijesti postoje na vidljivim mjestima u prostoru.

U ovim iznimnim okolnostima, muzej će ponedjeljkom biti zatvoren za posjetitelje, od utorka do petka radno vrijeme je od 9 do 16 sati, s time da je zadnji ulaz u muzej u 15 sati, a  vikendom i praznicima od 9 do 17 sati, s time da je zadnji ulaz u muzej u 16 sati. Maksimalan broj posjetitelja koji odjednom mogu biti u Dvoru Veliki Tabor je 50.

Muzej krapinskih neandertalaca

MKN je otvoren od utorka do petka od 11 do 16 sati (zadnji ulaz u 15 sati), te vikendom od 10 do 17 sati (zadnji ulaz u 16 sati). Posjet muzeju moguć je uz poštivanje uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo: strogo socijalno distanciranje, nošenje maski i dezinfekciju ruku. U Muzeju može istovremeno boraviti maksimalno 40 posjetitelja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba