S obzirom na velik broj Zagoraca koji rade u metropoli

Zatraženo ukidanje propusnica između Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba, čeka se odluka Nacionalnog stožera

Objavljeno: 27.04.2020. AB

– Zadovoljstvo je konstatirati da smo u protekla 72 sata imali samo jednog pozitivnog na koronavirus, stoga smo u nedjelju iza podneva poslali zahtjev Nacionalnom stožeru civilne zaštite da se ukinu propusnice između Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba – kazao je krapinsko – zagorski župan Željko Kolar na današnjoj pressici Županijskog stožera civilne zaštite KZŽ.

– Do sada nismo još dobili odluku, a nadam se da će to biti do 14 sati kada Nacionalni stožer ima pressicu i dda će to objaviti, s obzirom na to da veliki broj naših ljudi putuje u Zagreb raditi. Ako ne do tada, barem do 17 sati, kako bi naši poslodavci i radnici znali kako se ponašati od sutra. Ako se dobra epidemiološka situacija i dalje nastavi, a to ovisi prvenstveno o našim ljudima i hoće li se pridržavati svih propisanih mjera, nakon 1. svibnja ćemo zatražiti i ukidanje propusnica i prema Varaždinskoj županiji – najavio je Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba