GRADSKA PLINARA KRAPINA OBAVJEŠTAVA KUPCE:

Obračun potrošnje plina vršit će se procjenom, a stvarno stanje možete javiti sami – telefonom, e-mailom ili aplikacijom

Objavljeno: 27.04.2020. AB

Iz Gradske plinare Krapina obavještavaju kupce da njihovi djelatnici neće očitavati stanje brojila prirodnog plina za travanj, zbog prevencije širenja korona virusa.

– Obračun potrošnje plina izvršit će se procjenom potrošnje za sve kupce iz kategorije kućanstva, a ako želite obračun stvarne potrošnje, molimo Vas da nam najkasnije do 6. svibnja javite stanje plinomjera na telefonski broj 049 300 391, e-poštom na [email protected] ili online aplikacijom KOMNet. Ujedno obavještavamo naše cijenjene korisnike da račune mogu primati i e-poštom. E-račun je jednakovrijedan i istovjetan kao i “obični/papirnati” račun, dolazi na e-adresu koju ste vi odabrali i stiže vam uvijek pravodobno – ističu iz GPK-a te objašnjavaju da je, kako bi aktivirali e-račun uslugu, dovoljno na e-mail na [email protected] poslati svoje podatke s računa ili ih javiti na telefonski broj 049/300-391.

– Uključimo se svi u borbu protiv nevidljivog neprijatelja COVID-a-19. Čuvajte se i dalje te ostanimo doma zbog sigurnosti vašeg i našeg zdravlja! U slučaju bilo kakvih problema naša dežurna služba dostupna je od 0 do 24 h, na telefonske brojeve 091/371-1718, 099/371-1718 i 0800 44 65 – apeliraju iz Gradske plinare Krapina te zahvaljuju na razumijevanju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba