TRAGEDIJA NA PRUŽNOM PRIJELAZU

Detalji nesreće kraj Zaprešića: U autu koji je podletio pod vlak poginula djevojka, ozlijeđene sestre blizanke

Objavljeno: 27.04.2020. zagorjeinternational

Na pružnom prijelazu u Brdovcu kraj Zaprešića u nedjelju oko 20.20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. Automobil u kojem su se nalazile tri osobe podletio je pod vlak.

Na mjestu nesreće poginula je djevojka (27) koja je bila putnica na stražnjem sjedalu Mercedesa A klase. Automobilom je upravljala djevojka (25), a na suvozačkom mjestu je bila njezina sestra blizanka, javlja Jutarnji list.

Ozlijeđene djevojke su vozilom Hitne pomoći prevezli u zagrebačku bolnicu Sveti Duh gdje su utvrdili da su lakše ozlijeđene. Pružni prijelaz na kojem se nesreća dogodila nema rampe, ali ima Andrijin križ te svjetlosnu i zvučnu signalizaciju. Lokomotiva koja je udarila u automobil kretala se u smjeru Zaprešića.

Kako Jutarnji list doznaje, vozačica je policiji kazala da je krenula preko pruge jer nije bila upaljena zvučna i svjetlosna signalizacija. Strojvođa i njegove kolege kazali su kako je signalizacija radila.

Očevid na mjestu nesreće napravila je policija iz Zaprešića, a predvodila ga je zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Zagreba. Provjeravali su ispravnost signalizacije koja je radila normalno. Nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba