Projekt DND-a Radoboj i Udruge Smiješak za sve knjigoljupce

ČIČA–MIČA: Mališani putem Facebooka slušaju dječje priče, a mogu osvojiti i vrijedne nagrade

Objavljeno: 23.04.2020. JJ

Društvo “Naša djeca“ Radoboj i Udruga “Smiješak“ iz Krapine, potaknuti trenutnom situacijom epidemije koronavirusa, pokrenuli su u ovom mjesecu, u kojem je obilježen Međunarodni dan dječje knjige, projekt online čitanja priča za djecu pod imenom “Čiča-miča“.  Projekt se provodi na Facebook stranicama Društva “Naša djeca“ Radoboj i Udruge “Smiješak“.

Za male i velike knjigoljupce 18. travnja je objavljena prva priča pod nazivom “Strašno strašna priča”, autorice Ane Đokić i ilustratora Dušana Pavlića iz serije knjiga izdavača “Kreativna mreža“.

Sveukupno će na taj način biti pročitano osam priča koje će se objavljivati svake subote. Zadnja će priča biti objavljena 6. lipnja. Zadatak je za djecu da slušaju priču i da postave crtež pod temom pročitane priče u komentar ispod objave. Najkreativniji crteži bit će i nagrađeni.

Organizatori projekta pozivaju sve Facebook prijatelje da priče dijele svim zainteresiranima, jer već sada imaju jako veliki odaziv. Prva je priča pregledana više od 1200 puta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba