Donosimo broj oboljelih po zagorskim općinama i gradovima

Tri nova slučaja koronavirusa u KZŽ – prvi zaraženi u Novom Golubovcu

Objavljeno: 18.04.2020. JJ

Na području Krapinsko – zagorske županije do sada je evidentirano ukupno 116 osoba pozitivnih na koronavirus s prebivalištem na području županije.

U odnosu na dan ranije, novoevidentirane su tri osobe – dvije iz Oroslavja i jedna iz Novog Golubovca. Ukupan broj osoba koje su ozdravile i dalje je pet. Do sada je preminula jedna osoba, tako da je ukupan broj pozitivnih osoba u ovom trenutku 110. Tijekom protekla 24 sata uzeto je 39 uzoraka, a do sada ukupno 838 uzoraka.

Ovo je broj zaraženih po zagorskim općinama i gradovima:

U razdoblju od 17. do 18. travnja u vremenu od 7 do 7 sati nije bilo kršenja Odluke o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja, Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva, Odluke o radnom vremenu trgovina, Odluke o obustavi rada tržnica i svih objekata u sustavu tržnica, Odluke o stavljanju izvan uporabe dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta, Odluke o privremenoj obustavi javnog prometa, Odluke strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, Mjera zabrane održavanja javnih događaja i okupljanja više od pet osoba na jednome mjestu, Odluke o zabrani rada poslovnih subjekata. U razdoblju od 17. do 18. travnja u vremenu od 7 do 7 sati evidentirano je kršenje mjera Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj te je utvrđeno devet kršenja od strane građana koji nisu imali propusnice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba