Traže se pekari, prodavači, bravari, zidari...

TRAŽITE POSAO? Donosimo TOP 10 prilika s tržišta rada KZŽ

Objavljeno: 16.04.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

HGH Instalacije traže instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće. Prijave su otvorene do 5.5. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Više o poslu pronađite na linku.

MDK Građevinar zapošljava kalkulanta (m/ž) u mjestu Veliko Trgovišće. Rok prijave je 30.4. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od pregledavanja javnih natječaja, izrade kalkulacija za ponude, normiranja radova i slično. Detalje pronađite na linku.

Bedex – Supertom zapošljava pekara – pomoćnog pekara (m/ž) u Bedekovčini. Rok prijave je 24.4. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac nudi smještaj. Detalje pronađite na linku.

Rena konstrukcije d.o.o. traže bravara (m/ž) u Krapini. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 24.4. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, ali obrazovni program nije važan. Provjerite više na linku.

MB – Transgradnja traži rukovatelja samohodnih građevinskih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Velika Ves, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je minimalno radno iskustvo od godine dana. Provjerite kako aplicirati na linku.

PSP zapošljava na poziciji direktor postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Obavezno je znanje njemačkog jezika. Rok prijave je 6.5. Aplicirajte.

Strahinjčica d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Pregradi, Zaboku i Jakovlju. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Provjerite detalje na linku.

Terase Mont – DS j.d.o.o. traži podopologača drvnih podova (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 30.4. Prednost imaju kandidati koji imaju iskustva u postavljanju drvenih podova ili koji imaju završenu školu za stolara, ali nije uvjet. Obrazovni program nije važan. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više o poslu ovdje.

Montgradnja Ladišić d.o.o. traži vodoinstalatera (m/ž) na području Krapinsko – zagorske županije. Prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Provjerite detalje na linku.

Eti inženjering traži zidara – građevinskog radnika (m/ž) i električara (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Rok prijave je 8.5. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više o prijavi na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba