Susjedima borba protiv koronavirusa ide jako dobro:

U Varaždinskoj županiji u posljednja 24 sata nema novooboljelih, a ozdravile su četiri osobe

Objavljeno: 13.04.2020. AB

– U posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji nema novooboljelih od koronavirusa, a ozdravilo je njih četiri. Time je ukupan broj oboljelih i dalje 32, a ozdravilo je ukupno 16 osoba – priopćili su iz Župaijskog stožera Varaždinske županije.
Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 15 osoba, dok se jedna osoba nalazi na liječenju u Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu. Statistički se Varaždinskoj županiji i dalje pribrajaju dodatne tri osobe koje tmao imaju prijavljeno mjesto prebivališta, ali žive u Zagrebu, gdje su i testirani i tamo se liječe.
U mjeri samoizolacije nalazi se 1629 osoba, od čega je 13 novih registrirano tijekom nedjelje. U posljednja 24 sata PU varaždinska zabilježila je dva slučaja kršenja mjere samoizolacije i 40 slučaja kretanja bez valjane propusnice.

– Nastavljamo s pozitivnim trendom! Gledano broj osoba koje su trenutno na liječenju, nalazimo se u situaciji gdje smo posljednji put bili prije 19 dana, dakle još 25. ožujka, što je odlično, no ne smijemo ignorirati činjenicu da smo po broju osoba koje su u mjeri samoizolacije na visokom drugom mjestu, odmah iza Grada Zagreba. Pazite stoga i dalje na sebe i na druge – rekao je načelnik Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Robert Vugrin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba