MUP obavještava građane o uručenju gotovih isprava:

Termini preuzimanja izrađenih osobnih dokumenata će biti individualizirani, dobit ćete obavijest o preuzimanju

Objavljeno: 09.04.2020. AB

Kako bi se unatoč uvedenim promjenama uvjeta života i režima poslovanja funkcioniranje nužnih i potrebnih rutina održalo na optimalnoj razini, Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava sve građane kojima izrađene osobne isprave nisu uručene, a koji su pri predaji zahtjeva ostavili kontakt brojeve svojih telefona, da će u narednim danima zaprimiti obavijest Ministarstva radi dogovora oko termina uručenja isprave.

Postupno uručivanje

Obavijest će sadržavati podatak o broju telefona i e-adresi policijske uprave ili postaje, na koju se trebaju javiti zbog dogovora o terminu preuzimanja izrađene isprave. 

Kako se zbog epidemije COVID-19 te zaštite zdravlja građana i zaposlenika MUP-a, ne bi stvarale gužve, termini će biti individualizirani, pa će se uručenja isprava obavljati postupno, kroz određeno razdoblje.

Evo koje isprave

Radi se o osobnim iskaznicama, putnim ispravama, vozačkim dozvolama, dozvolama boravka azilanata i stranaca pod supsidijarnom zaštitom, potvrdama o prijavi privremenog boravka i boravišnim iskaznicama državljana država članica Europskog gospodarskog prostora, kao i članova njihovih obitelji te biometrijskim dozvolama za boravak državljana trećih zemalja.

– Građanima zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju te i ovim putem apeliramo da se pridržavaju danih uputa prilikom preuzimanja osobnih isprava, zbog zaštite njih samih i svih nas – poručuju iz MUP-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter