HNS donirao poklon pakete obiteljima koje su u potresu ostale bez svojih domova

ROBERT ŠPLAJT: Ovo je vrijeme solidarnosti i društvene odgovornosti

Objavljeno: 08.04.2020. zagorjeinternational

Županijska organizacija HNS-a Krapinsko – zagorske županije uručila je prigodne poklon pakete obiteljima s područja stubičkog kraja koje su uslijed nedavnog potresa ostale bez svojih domova i trenutno su smještene u kompleksu Termi Jezerčica. Donirana su ukupno 34 poklon paketa s higijenskim potrepštinama i osnovnim živežnim namirnicama te prigodnim slatkim paketima za najmlađe.

Još akcija

– Ovo je vrijeme solidarnosti i društvene odgovornosti i najmanje što možemo učiniti u ovom trenutku, jest upravo ova donacija. Jednostavno želimo pokazati solidarnost s ljudima. Ovo je tragedija za svaku obitelj koja je ostala bez svega što su godinama stvarali i na ovaj način želimo im dati podršku. Želimo im pokazati da neće ostati sami i da ćemo zajedno prebroditi i ovo teško vrijeme – rekao je tom prilikom predsjednik ŽO HNS-a Robert Šplajt.

HNS će u narednom periodu, uz donaciju novčanih sredstava, organizirati još nekoliko donatorskih akcija kako bi se pomoglo obiteljima s područja općine Gornja Stubica i grada Donja Stubica, najavio je Šplajt.

Potvrdio je to i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, koji je u ime svih obitelji zahvalio na donaciji.

Apsolutni prioritet

– Zahvalan sam na svakoj donaciji i svakom obliku pomoći i podrške koji ovih dana pristižu u Gornju Stubicu. Rješavanje sudbina svih onih koji su u potresu izgubili svoj dom, apsolutni je prioritet u narednom periodu. Nitko neće ostati na ulici i nitko neće ostati sam u ovoj nevolji koja je zadesila naš stubički kraj, već ćemo zajedničkim naporima naći rješenja i prebroditi ova teška vremena – rekao je Krizmanić.

Na donaciji je zahvalio i gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić. U ime ŽO HNS-a  pakete su uručili  predsjednik Robert Šplajt, načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, županijska vijećnica HNS-a Kristina Rafaj, član predsjedništva ŽO HNS-a Vladimir Škvorc, predsjednik podružnice Donja Stubica Danijel Čupar i Tomislav Benčić, te u ime Mladih HNS-a Danijela Lončar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba