I Krakom pokrenuo online tržnicu

“Ostanite doma, a svježi domaći proizvodi jednim klikom i telefonskim pozivom stižu na vaš kućni prag“

Objavljeno: 08.04.2020. JJ

– Ostanimo doma, a svježi domaći proizvodi jednim klikom i telefonskim pozivom stižu na vaš kućni prag – poručuju iz krapinskog Krakoma, koji je putem svoje internetske stranice, pokrenuo online prodaju i promociju svih OPG-ova s područja bivše općine Krapina, kao i OPG-ova koji i inače vrše prodaju na tržnom sajmu “Ponte rosa“ u Krapini.

Raznovrsnija ponuda

– Preostaje samo pregledati ponude, izabrati tražene domaće proizvode svih vrsta, a isto tako preporučiti i ostalima da se mogu opskrbiti svježim namirnicama i proizvodima koje inače imamo prilike nabavljati na gradskoj tržnici u Krapini. Zahvaljujemo prijavljen OPG-ovcima na sudjelovanju, a poziv upućujemo i ostalima koji su zainteresirani da se uključe i tako stvore još raznovrsniju ponudu – poručili su iz Krakoma.

Bez naknade

Cilj akcije je pomoći lokalnim poljoprivrednicima i ostalim proizvođačima domaćih proizvoda da se bez naknade oglašavaju i kupcima prezentiraju svoju ponudu te informiraju javnost o dostupnosti tih proizvoda telefonskim pozivom ili on-line kontaktima.

OPG-ovi se mogu prijaviti putem e-maila [email protected] ili na broj telefona 098/837 989.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba