Blizanci u Indiji dobili prigodna imena

ŠTO KAŽETE NA OVO? Roditelji mališane nazvali Corona i Covid

Objavljeno: 03.04.2020. zagorjeinternational

– Blagoslovljena sam blizancima, curicom i dječakom, u rano jutro 27. ožujka. Zasad smo ih nazvali Corona i Covid. Rodila sam u teškim okolnostima pa smo suprug i ja htjeli da taj dan ostane zapamćen. Kad ih je i medicinsko osoblje počelo tako zvati, odlučili smo ih nazvati prema pandemiji – rekla je Preeti Verma (27) iz indijskog grada Chhattisgarh.

Dodala je da će možda kasnije promijeniti odluku i djecu preimenovati. Opisala je dramu koju je proživljavala nakon što su joj počeli trudovi.

– Kasno navečer su mi iznenada počeli trudovi. Ne znam kako se moj suprug uspio snaći da hitna dođe po nas. Zbog izolacije zabranjen je promet i policija nas je nekoliko puta zaustavila, ali su nas pustili da nastavimo zbog mog stanja. Nisam znala što će nas dočekati u bolnici, budući da je već bila ponoć, ali liječnici i sestre su bili jako susretljivi – opisala je majka.

Glasnogovornica bolnice Shubhra Singh kazala je da je žena rodila 45 minuta nakon što je stigla u bolnicu. Majka i bebe su dobro te su pušteni kući.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba