Važna obavijest iz Krakoma za korisnike vreća za pelene

Vreće će se moći preuzeti srijedom, od 8 do 14 sati, uz prethodnu telefonsku najavu

Objavljeno: 01.04.2020. JM

Krakom d.o.o. Krapina obavještava korisnike usluga odvoza komunalnog otpada, koji imaju pravo na sufinanciranje troškova prikupljanja i zbrinjavanja pelena, da će se organizirati preuzimanje vreća za naredno šestomjesečno razdoblje.

Mjere zaštite

– Podjela i preuzimanje vreća za pelene provodit će se uz primjenu propisanih mjera zaštite protiv širenja zaraze koronavirusom, ne dovodeći u rizik zdravlje korisnika usluga kao ni zdravlje naših zaposlenika. Stoga će se vreće za pelene moći preuzimati jedan dan u tjednu, i to srijedom, uz obaveznu prethodnu telefonsku najavu dolaska, na broj 382-711 ili pismeno putem e-mail adrese [email protected] – priopćili su iz Krakoma.

Napominju, da će vreće moći preuzeti prethodno najavljeni korisnici u sjedištu društva, u Gajevoj 20, srijedom od 8 do 14 sati, a preuzimanje će se organizirati uz poštivanje mjera izbjegavanja socijalnih kontakata.

Zaštita okoliša

– Apeliramo na osobe starije životne dobi da preuzimanje povjere članovima obitelji i susjedima ili se obrate organiziranim službama za pomoć starijim osobama. Iako nam je zaštita vašeg zdravlja, zdravlja vaših bližnjih, kao i zdravlje naših zaposlenika na prvom mjestu, odluku o izdavanju vreća za pelene u ovoj kriznoj situaciji donosimo u cilju očuvanja  postignutih mjera i ciljeva u zaštiti okoliša te vas molimo da poštujete našu obavijest, kao i da se pridržavate propisanih mjera protiv širenja zaraze koronavirusa – poručuju iz Krakoma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba