Pošaljite svoju ponudu i kontakte

LAG Zagorje – Sutla pomaže proizvođačima poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda da pokrenu online prodaju

Objavljeno: 31.03.2020. JM

– U vrijeme epidemije novog koronavirusa te mjera opreza, a koje su uključile i zatvaranje tržnica te restrikciju slobodnog kretanja stanovništva, digitalni kanali prodaje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda postali su važniji nego ikad, a specijalizirani se online dućani i narudžbe te grupe na društvenim mrežama povećavaju u broju poljoprivrednika koji nude proizvode, kao i onih koji ih kupuju – priopćili su iz Lokalne akcijske grupe Zagorje – Sutla.


Internet stranica


Stoga, iz LAG- a Zagorje – Sutla pozivaju sve zainteresirane proizvođače prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda koji su ostali bez tržišta ili više ne mogu plasirati svoje proizvode na tržnice, da ukratko napišu ponudu i svoje podatke kroz sljedeći online upitnik: LINK.
Svi kontakt podaci objavljivat će se na Internet stranici www.zagorje-sutla.eu i Facebook stranici facebook.com/lag.zagorje.sutla LAG-a Zagorje- Sutla, a kako bi se i kupci i proizvođači lakše snašli u novonastalim okolnostima.


Dodatne informacije


Iz LAG- a Zagorje – Sutla napominju da se za sve dodatne informacije možete obratiti stručnoj suradnici Jeleni Vuk Lipnjak na kontakt broj 099/4237-161 ili e-mail  [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba