U Bedekovčini uhićen 18-godišnji vozač

Pijan udario u parkirani automobil, sletio s ceste, pa još vrijeđao policijske službenike

Objavljeno: 30.03.2020. JJ

U nedjelju oko 18.30 sati u Bedekovčini, 18-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom te je zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika i ne poštujući stanje i osobine ceste, prešao na lijevo, van kolnika, na proširenje, gdje je udario u parkirani osobni automobil u vlasništvu 19-godišnje hrvatske državljanke, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

U nastavku vožnje ponovo je prešao na lijevu stranu kolnika, preko ruba kolnika i zaustavio se u zemljanom odvodnom kanalu, pri čemu, na sreću, nije zadobio ozljede.

Policijskim postupanjem utvrđeno je kako je 18-godišnjak upravljao vozilom s 1,94 promila alkohola u organizmu, a prilikom obavljanja očevida prometne nesreće, vikom i galamom narušavao je javni red i mir te vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Vozač je naposlijetku uhićen i uz optužni prijedlog doveden na Općinski sud u Zlataru, Prekršajni odjel, gdje mu je rješenjem određeno puštanje na slobodu, a prekršajni postupak će se nastaviti redovnim putem.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba