ŠTO KAŽETE NA OVU IDEJU? Majstori kuhaju, vi ocjenjujete

#OstaniDomaIKuhaj! – Pokrenuto online kuharsko natjecanje, evo koji je ovotjedni zadatak

Objavljeno: 29.03.2020. JJ

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju izazvanu koronavirusom, Hrvatski kuharski savez je odgodio sva daljnja natjecanja, no ona će biti održana tijekom 2020. godine, u skladu s poboljšanjem zdravstvene situacije u Hrvatskoj.

Više kola

No, u cilju animiranja kuhara i slastičara da unatoč svemu prezentiraju svoja kulinarska znanja i vještine, Hrvatski kuharski savez je pokrenuo prvi krug online kuharskih natjecanja #OstaniDomaIKuhaj! Natjecanje će se provoditi u više kola, na tjednoj bazi, svaki puta s različitom temom, sve do obustave restriktivnih mjera o radu u ugostiteljskim objektima i preporuci o neizlasku iz svojih domova.

#OstaniDomaIKuhaj je individualno natjecanje u kojemu mogu sudjelovati svi kuhari bez obzira na mjesto zaposlenja, a ovotjedni zadatak je priprema glavnog jela od pilećeg batka i kokošjeg jajeta. U natjecanju sudjeluju svih kuhari i entuzijasti koji do srijede, 1. travnja, do 12 sati dostave na e-mail HKS-a, [email protected], tri fotografije jela pripremljenog na zadanu temu te normativ i kratki opis pripremljenog jela.

Vrijedne nagrade

U ocjenjivanju jela sudjeluje ocjenjivački sud HKS-a te ocjenjivači putem društvene mreže Facebook (u omjeru 50:50), a za pobjednika natjecanja HKS je pripremio vrijedne poklon pakete.

– Ovim putem pozivamo sve kuhare i slastičare da kvalitetno provedu vrijeme u izolaciji te svojim kulinarskim kreacijama uvesele naše Facebook pratitelje te, naravno, osvoje i vrijedne nagrade – poručuju iz HKS-a.

Više detalja o natjecanju potražite na kuhar.hr i Facebook stranici Hrvatskog kuharskog saveza.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba