Jednostavniji i brži postupak za građane

Grad Pregrada kreirao aplikaciju za online izdavanje propusnica

Objavljeno: 26.03.2020. JM

Kako bi se proces izdavanja propusnica građanima ubrzao, Grad Pregrada je od 26. ožujka u funkciju stavio jednostavni formular/aplikaciju za izdavanje propusnica za građane Pregrade koji moraju napuštati grad zbog specifičnih razloga. Putem navedenog obrasca direktno se šalju potrebni podaci za izdavanje propusnice, što će ubrzati proceduru.

Tehnički pregled vozila

Iz Grada obavještavaju da svi kojima je potrebna propusnica zbog vitalnih obiteljskih razloga, njege i pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, odnosno kupnje hrane i osnovnih potrepština te obavljanja tehničkog pregleda vozila, a imaju prebivalište na području Grada Pregrade, od sada svoje podatke šalju online putem linka: https://www.pregrada.hr/zahtjev-za-izdavanjem-propusnice. Po ispunjavanju formulara građanin na e-mail koji je unio u formular dobiva najprije obavijest o zaprimanju zahtjeva, a potom i samu propusnicu.

Napominju da, ukoliko trebate propusnicu zbog obavljanja tehničkog pregleda vozila priložite fotografiju prometne dozvole i policu osiguranja, a ako je razlog skrb nad starijom osobom mole da se priloži dokaz o potrebnoj skrbi, odnosno dokaz o prebivalištu osobe nad kojom skrbite.

Procedura provjere

Kako su naveli, svi građani koji su do sada već poslali zahtjev za izdavanje propusnice na aktivnu e-mail adresu [email protected], zahtjev ne moraju ponovno podnositi, jer su ti zahtjevi u razmatranju i bit će riješeni u najkraćem mogućem roku.

Zbog velikog broja pristiglih zahtjeva te procedure provjere koju svaki zahtjev mora proći, iz Grada Pregrade mole građane za strpljenje i razumijevanje i navode da sve dodatne informacije mogu dobiti na brojeve telefona 049 376 052 te 091 376 0500, od 7 do 15 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba