Od 33 zaraženih u KZŽ, čak 13 ih je s područja Pregrade

PREGRADSKI STOŽER UPOZORAVA GRAĐANE: Striktno se pridržavajte uputa epidemiologa i odluka Stožera civilne zaštite RH

Objavljeno: 25.03.2020. JJ

Stožer civilne zaštite Krapinsko – zagorske županije danas je objavio da su u KZŽ 33 potvrđena slučaja koronavirusa, a Stožer civilne zaštite grada Pregrade na gradskim je stranicama objavio da je, prema informacijama s kojima raspolaže, na području grada Pregrade pozitivno 13 osoba.

S obzirom na to da je u Zagorju najviše zaraženih upravo na području Pregrade, Krapine i Huma na Sutli, iz gradskog Stožera još jednom podsjećaju sve da se u ovom trenutku striktno pridržavaju uputa epidemiologa i odluka Stožera civilne zaštite RH jer je to jedini način da se smanji širenje zaraze koronavirusom.

– Grad Pregrada nastoji maksimalno informirati javnost po zaprimanju informacija nacionalnog i županijskog stožera civilne zaštite, stoga vas pozivamo da pratite informacije koje daje Ravnateljstvo civilne zaštite RH i Krapinsko – zagorska županija. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – poručuju iz gradskog Stožera.

Podsjetimo, na području KZŽ ukupno je 1345 osoba u samoizolaciji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba