Dostupni građanima 24 sata dnevno

Društvo psihologa KZŽ otvorilo telefonsku liniju za pružanje pomoći

Objavljeno: 23.03.2020. JM

Društvo psihologa Krapinsko-zagorske županije uspostavilo je telefonsku liniju za pružanje psihološke potpore građanima Krapinsko-zagorske županije, u aktualnoj situaciji epidemije koronavirusa. Psihološku pomoć građani mogu zatražiti 24 sata dnevno na telefonski broj 091 576 3024, gdje će im  biti dostupne psihologinje i psiholozi iz Društva psihologa KZŽ.

Mentalno zdravlje

– Svjesni iznimnog napora zdravstvenog sustava i ostalih institucija u sprječavanju širenja epidemije koronavirusa i ublažavanju njenih posljedica te činjenice kako je u novonastaloj situaciji iznimno važna i zaštita mentalnog zdravlja građana, Društvo psihologa Krapinsko-zagorske županije u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom i Hrvatskim psihološkim društvom uspostavilo telefonsku liniju za pružanje psihološke potpore građanima Krapinsko-zagorske županije – priopćili su iz društva.

Brojevi telefona

Više informacija možete pronaći na web stranici Krapinsko-zagorske županije, zajedno sa drugim informacijama o otvorenim telefonskim linijama i brojevima telefona vezanima za epidemiju koronavirusa: http://kzz.hr/koronavirus-aktualno/info-linije-i-brojevi-telefona

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba