"Ksenija Palić usluge" u Zaboku:

SVE NA JEDNOM MJESTU: Knjigovodstvo i računovodstvo, financijsko savjetovanje, ishođenje radnih dozvola i viza te agencija za posredovanje pri zapošljavanju

Objavljeno: 22.03.2020. zagorjeinternational

U zabočkoj Ulici Stjepana Radića 38 prije tri mjeseca otvoren je knjigovodstveni servis Ksenija Palić usluge, u prostranom i moderno uređenom poslovnom prostoru koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade. – S velikim zadovoljstvom mogu se pohvaliti lijepim odazivom i ovom prilikom zahvaljujem svojim novim klijentima na ukazanom povjerenju – kaže vlasnica K. Palić, koja je 1. ožujka pokrenula i agenciju za posredovanje pri zapošljavanju APEXVITA d.o.o., koja nudi mogućnost zapošljavanja radnika iz Hrvatske, Ukrajine i trećih zemalja u Hrvatskoj i Njemačkoj.
Cijene usluga mogu se dobiti na upit, s obzirom na to da je svaka stranka individualna i gotovo je nemoguće odrediti fiksnu cijenu.
Za sve informacije kontaktirajte brojeve 091/16 12 613 ili 049/226-456, pošaljite upit na e-mail adresu [email protected], ili pak posjetite poslovnicu na adresi Ulica Stjepana Radića 38, Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba