ŽUPNIK POZVAO ŽUPLJANE NA SAMOIZOLACIJU

Svećenik iz Sesvetskog Kraljevca ima koronavirus, a zaražen je i jedan župljanin

Objavljeno: 21.03.2020. zagorjeinternational

Velečasnom M.A. (75) iz Sesvetskog Kraljevca potvrđeno je da je obolio od koronavirusa, a zaražen je i jedan župljanin, piše Večernji list.
Tim povodom oglasio se i župnik Župe Isusova uskrsnuća, vlč. Vlado Letinčić, koji je pozvao sve koji su bili u kontaktu sa svećenikom i izvanrednim djeliteljem pričesti, župljaninom M.Ć., da ostanu u samoizolaciji i jave se svome liječniku opće medicine.
– Dragi i poštovani župljani Župe Sesvetski Kraljevec. Testiranjem na COVID-19 (koronavirus) utvrđeno je da su dvije osobe pozitivne: don M.A., umirovljeni svećenik i gospodin M.Ć., izvanredni djelitelj pričesti. Slijedom navedenoga, SVI koji smo unazad 20 dana na bili koji način bili u kontaktu s gore navedenima, moramo ići u samoizolaciju i javiti se svojim liječnicima opće medicine koji će prema potrebi (ukoliko i sami imamo neke simptome) obavijestiti epidemiološke službe. Sada je važno da spriječimo moguće širenje i da zaštitimo jedni druge kroz samoizolaciju. Lijepo molim da se ova poruka proslijedi našim župljanima preko grupa i kontakata. U molitvi povezani – priopćio je Vlado Letinčić, upravitelj župe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba