Članovi DVD-a Petrovsko uvijek na usluzi svojim sumještanima

JAVITE TKO TREBA POMOĆ: Starima i nemoćnima dostavljat će namirnice i lijekove

Objavljeno: 21.03.2020. JJ

Upravni odbor i operativci DVD-a Petrovsko odlučili su pokrenuti akciju pomoći starijim i potrebitim mještanima općine. Akcija će se provoditi na način da svi stariji mještani koji imaju potrebu ili oni koji znaju nekog takvog, tko nema mogućnosti poslati nekoga u nabavu lijekova i namirnica, nazovu nekoga od članova Društva.

– Pokušat ćemo pomoći u dostavi stvari koje trebate, koje su nužne, uz prethodni telefonski dogovor i, naravno, strogo se pridržavajući propisanih higijenskih uvjeta. Osobe koje će doći pružiti pomoć bit će zaštićene maskama i rukavicama – poručuju iz DVD-a Petrovsko te dodaju kako je s ovom odlukom upoznato i vodstvo općine.

– Molimo da se ova dobra volja ne zlorabi jer na kraju krajeva, ipak stavljamo i svoje zdravlje na raspolaganje. Molimo da ovu obavijest dijelite dalje i prenesete usmeno svima za koje smatrate da bi im bila korisna i od pomoći i ovim putem još jednom molimo da se pridržavate svih uputa naših zdravstvenih radnika koji danonoćno brinu o našem zdravlju. Hvala! – stoji u objavi DVD-a Petrovsko.
Brojevi na koje se možete javiti su 091/533 89 75 (Alen, zapovjednik DVD-a Petrovsko) i 091/479 97 57 (Željko, predsjednik DVD-a Petrovsko).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba